Nieuw! Nu in het atelier en binnenkort ook hier verkrijgbaar: kaarsen van Zusjelief
Nieuw! Nu in het atelier en binnenkort ook hier verkrijgbaar: kaarsen van Zusjelief
Winkelwagen 0

Over Zusjelief

 
Zusjelief maakt
Zepen van (biologische) plantaardige oliën, boter en etherische oliën. Met basisingrediënten waar je blij van wordt: koudgeperste olijfolie, kokosolie, koudgeperste rijstolie, cacaoboter, karitéboter en castorolie. 
Het zijn fijne stukken zeep met een mild reinigende en verzorgende werking. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen met subtiele geuren en kleuren zonder overbodige toeters en bellen. In vergelijking met de vele synthetische zeepproducten in de winkels is de zeep van Zusjelief een mooi product dat lief is voor je huid. Goed om te weten: alle zepen zijn vegan, ieder zeeprecept is voorzien van een 'cosmetic product safety report' en de zepen worden gemaakt en gelabeld volgens de cosmetica wet- en regelgeving.

Zusjelief staat voor

  • Ambacht
  • Gebruik maken van plantaardige ingrediënten, waar 't kan van gecertificeerd biologische herkomst en van foodgrade kwaliteit.
  • Creëren en ondernemen vanuit passie. 
  • Lokaal samenwerken met ondernemende zussen. 
Zusjelief gaat voor
  • Het bewust en actief zoeken naar samenwerking met zelfstandig ondernemende zussen. Zussen die lief & lef hebben om hun eigen creatieve pad te volgen.
  • Het creëren van een stukje bewustwording bij mensen, wat is er allemaal te koop en wat/hoe/waar koop jij eigenlijk?
  • Het ondersteunen van zussen in minder ontwikkelde landen op een dusdanige manier dat ook zij een mogelijkheid krijgen hun ambities en/of dromen waar te kunnen maken.   
Wie is Zusjelief
Hoi, heel fijn dat je mijn website hebt gevonden en leuk dat je geïnteresseerd bent in datgene waar ik met veel plezier en met hart en ziel aan werk, iedere dag weer. Of ik nu een nieuw recept test, een voorraad zeep maak, zepen inpak, productfoto's schiet, etiketten ontwerp, duurzame verpakkingen uitzoek, de website of Instagram aanpas... het is allemaal geweldig leuk om te doen.
Zusjelief is ontstaan vanuit de behoefte om, na 20 jaar op het gebied van kwaliteitsmanagement werkzaam te zijn geweest, het jou ongetwijfeld bekende roer om te gooien en terug te gaan naar de kern van mijn 'arbeidsethos': waar sta ik graag voor op; waar word ik blij/enthousiast van en maak ik er anderen blij mee; waar krijg ik energie van en kan ik deze doorgeven; wat kan ik eigenhandig  creëren tot eerlijke producten waar ik 100% voor ga en achter sta; kan ik bouwen aan een gezonde kleinschalige onderneming waarin ik de samenwerking opzoek en mijn authenticiteit & zelfstandigheid behoud? 
 
Tja, en dan kom je per toeval, of ook weer niet, uit op zeep. In het atelier aan huis wordt de zeep gemaakt en verkocht, het is een inspirerende plek waar ik ook met partner, dochters (pt), honden, katten en kippen woon. In nabijheid van de o zo mooie, de in het landschap dominerende rivier de IJssel; En last but not least met het ontdekken van de wonderlijke wereld van het ambachtelijke zeepproces en de kunstwerkjes die stuk voor stuk uit mensenhanden ontstaan. 
 
Kijk rustig rond op de verschillende pagina's, heb je vragen of suggesties/wensen met betrekking tot de producten of zie je kansen voor samenwerking neem dan contact met me op.                        
   
Lieve groet,
Patty van Bergem