Vanaf €15 gratis bezorging in Zutphen e.o.
Vanaf €15 gratis bezorging in Zutphen e.o.
Winkelwagen 0

Workshop zeep maken in de Zeepkeuken

Zusjelief is momenteel vol enthousiasme bezig met het maken van kaarsen & zepen voor de komende feestmaand, in 2022 volgen er nieuwe data voor de workshop zeep maken!

Zusjelief opent om de week 't atelier in Bronkhorst voor zeepfans die zich creatief willen uitleven in de zeepkeuken. Er kunnen per keer twee personen (alleen volwassenen) deelnemen aan de workshop 'Hotprocess Zeep Maken'.

Dat heeft enerzijds te maken met de beschikbare ruimte, als zeepmaker krijg je een eigen zeeppan en een eigen werktafel. Anderzijds vindt Zusjelief het gewoon fijn om in een kleinschalige setting te werken zodat zij voor iedere zeepmaker voldoende aandacht heeft. 

Aanmelden kan via de shop.

  • Wat: je eigen zeep maken aan de hand van een basisrecept met keuze uit diverse etherische oliën en eventueel gedroogde bloempjes ter versiering
  • Waar: Atelier Zusjelief in het historische Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland
  • Wanneer: Op vrijdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur
  • Kosten: €65,00 p.p. inclusief je eigen gemaakte zeep na ongeveer 2 weken rijpen thuisgestuurd. 

Annuleringsvoorwaarden:

Tot 1 maand (30 dagen) voor de workshop kun je kosteloos annuleren, het aankoopbedrag wordt gerestitueerd. Indien je je binnen een maand (30 dagen) voor de gereserveerde workshopdatum afmeldt kun je eenmalig een alternatieve datum uitkiezen. Het aankoopbedrag wordt niet gerestitueerd. Annuleren c.q. afmelden kan alleen per email.

De omgeving:

Bronkhorst ligt in een prachtige omgeving in de nabijheid van rivier de IJssel, het heeft 2 restaurants, een aantal leuke winkeltjes en in de nabijheid vind je diverse wandelpaden. Zutphen is een gezellige Hanzestad waar veel te zien/te bezichtigen is en waar je dan ook heerlijk kunt vertoeven. Er zijn dus genoeg leuke dingen te ondernemen na de workshop voor een geslaagd dagje uit!

Wil je de workshop combineren met een overnachting in de B&B van Zusjelief? Neem dan contact op voor de mogelijkheden of kijk hier op de website van Huisje aan 't Hof.