Vanaf €15 gratis bezorging in Zutphen e.o.
Vanaf €15 gratis bezorging in Zutphen e.o.
Winkelwagen 0

Workshop zeep maken in de Zeepkeuken

*Helaas zijn de workshops momenteel onhold gezet i.v.m. COVID-19. Zodra wij elkaar weer kunnen ontmoeten in klein groepsverband zal Zusjelief nieuwe data op haar website plaatsen. Hopelijk tot snel in het zeepatelier in Bronkhorst.*

GOEDGAON allemaal!

In 2021 opent Zusjelief 1 keer per 2 maanden het atelier voor zeepfans die zich creatief willen uitleven in de zeepkeuken. Er kunnen max. 4 personen (alleen volwassenen) deelnemen aan de workshop 'Hotprocess Zeep Maken'. Workshops gaan door bij minimaal 2 aanmeldingen. Aanmelden kan via de shop.

  • Wat: je eigen zeep maken aan de hand van een basisrecept en extra ingrediënten naar keuze.
  • Waar: Atelier Zusjelief in het historische Bronkhorst -het kleinste stadje van Nederland- of op een fijne locatie in de mooie Hanzestad Zutphen
  • Wanneer: Data volgen. Het betreft dagdelen van 10.00 tot 13.00 uur
  • Kosten: €59,50 p.p. inclusief je eigen gemaakte zeep binnen 3 weken thuisgestuurd. 

Annuleringsvoorwaarden:

Tot 1 maand (30 dagen) voor de workshop kun je kosteloos annuleren, het aankoopbedrag wordt gerestitueerd. Indien je je binnen 1 maand (30 dagen) voor de gereserveerde workshopdatum afmeldt kun je eenmalig een alternatieve datum uitkiezen. Het aankoopbedrag wordt niet gerestitueerd. Annuleren c.q. afmelden kan alleen per email.

Bronkhorst ligt in een prachtige omgeving in de nabijheid van rivier de IJssel, het heeft 2 restaurants, een aantal leuke winkeltjes en in de nabijheid liggen diverse prachtige wandelpaden. Zutphen is een gezellige Hanzestad waar veel te zien/te bezichtigen is en waar je dan ook heerlijk kunt vertoeven. Er zijn dus genoeg leuke dingen te ondernemen na de workshop voor een geslaagd dagje uit!

Wil je de workshop combineren met een overnachting in de B&B van Zusjelief? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden of kijk hier op de website van Huisje aan 't Hof.